Prvi pregled

ŠTO JE POTREBNO ZA PRVI PREGLED?

 

Za prvi pregled je poželjno sa sobom ponijeti digitalnu ortopantomogram snimku Vaših zubi. Ako nemate snimku možete ju napraviti u Zubnom rendgenu Lauc u Varaždinu, Trenkova 17. U slučaju hitnih posjeta, snimku ne morate imati sa sobom. Ova snimka nam je potrebna kako bismo dobili potpuni uvid u stanje zubi i kosti, te Vam mogli ponuditi kompletni plan terapije.

Preporučujemo Vam i da preuzmete i ispunite obrasce i upitnike koje smo za Vas pripremili. Ispunjene obrasce, molimo,  ponesite sa sobom na prvi pregled. Ukoliko niste u mogućnosti preuzeti ove obrasce, dobit ćete ih u ordinaciji gdje Vam možemo pomoći i oko eventualnih nejasnoća vezanih uz njihovo ispunjavanje. Svi navedeni podaci u obrascima su tajni, ostaju u ordinaciji i koriste se isključivo u medicinske svrhe!

 

FDI upitnik o zdravlju

 

Suglasnost za stomatološko liječenje

 

KAKO IZGLEDA PRVI PREGLED?

 

Nakon pregledavanja ispunjenih obrazaca napravit ćemo potpuni stomatološki pregled, očitat ćemo donešenu ortopantomogram snimku i objasniti trenutni dentalni status. Tako ćemo dobiti uvid u stanje Vaših zubi, zubnog mesa, prethodnih protetskih radova i oralnu higijenu, te Vam preporučiti sljedeće korake, potrebne postupke i raspraviti o Vašim željama. 

Ukoliko je potrebno možemo Vam predložiti i specijalistički pregled kod oralnog kirurga ili ortodonta.

 

Galerija osmijeha
Show More
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
Kontakt:

Ulica 22. rujna 1991. 6

42000 Varaždin

ordinacija.caleta.cupek@gmail.com

Tel: 042/631-175

Mob: 091/5658-917

 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak                           9:00-17:00

Utorak, Srijeda, Četvrtak   12:00-20:00

Petak                                      9:00-15:00

i prema dogovoru.

Gdje smo?

Privatna ordinacija dentalne medicine Ćaleta Cupek © 2019  Sva prava pridržana.