O nama

Ordinaciju dentalne medicine Ćaleta Cupek osnovali su Lana Ćaleta Cupek, dr. med. dent. i Vanja Cupek, dr. med. dent. Nakon godina rada u privatnim ordinacijama dentalne medicine u Zagrebu odlučili su svoje znanje i iskustvo prenijeti u Varaždin i u vidu vrhunske dentalne usluge ponuditi pacijentima.

 

Imajući na umu strah pacijenata od posjeta stomatologu, svakome se pristupa individualno s ciljem pružanja maksimalno ugodnog i bezbolnog tretmana.

 

Posebna se pažnja poklanja radu s djecom i prevenciji karijesa od najranije dobi, aktivnim uključivanjem roditelja i najbliže okoline u proces prevencije, u svrhu stvaranja nove generacije malih pacijenata bez karijesa!

 

Cijeneći Vaše vrijeme svi termini se prilagođavaju Vašim obavezama uz maksimalno poštivanje dogovorenih termina.

Lana Ćaleta Cupek, univ.mag.med.dent.

 

Od 2012. vlasnica je Privatne ordinacije dentalne medicine Ćaleta Cupek.

Redovito sudjeluje na kongresima i simpozijima u zemlji i inozemstvu posebno se koncentriravši na estetsku stomatologiju i parodontologiju. Pobrinut će se da u svakom trenutku na što ugodniji, bezbolniji i minimalno invazivan način dobijete prirodan, funkcionalan i estetski savršen rezultat.

 

Vanja Cupek, univ.mag.med.dent.

 

Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija na području dentalne medicine njegovi su principi rada. Ustraje na stalnom obrazovanju i usvajanju novih znanja i trendova. Primjenjujući novosti u dentalnoj medicini, svoje područje interesa usmjerava u protetiku i regenerativnu medicinu kao najatraktivnije i najbrže rastuće područje stomatologije. 

Ivana Kovačić, dentalna asistentica

 

Uvijek će Vas dočekati s osmijehom. Svojim ljubaznim pristupom i načinom komunikacije pridonosi vedrom ozračju u ordinaciji. Uz nju se svi pacijenti osjećaju ugodno.

Galerija osmijeha
Show More
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
Kontakt:

Ulica 22. rujna 1991. 6

42000 Varaždin

ordinacija.caleta.cupek@gmail.com

Tel: 042/631-175

Mob: 091/5658-917

 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak                           9:00-17:00

Utorak, Srijeda, Četvrtak   12:00-20:00

Petak                                      9:00-15:00

i prema dogovoru.

Gdje smo?

Privatna ordinacija dentalne medicine Ćaleta Cupek © 2019  Sva prava pridržana.