PRGF®-Endoret® Anti-aging tretman

 

 

 

Najmodernija istraživanja i tehnologija napokon su pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože. Kod ovog tretmana upotrebljavamo izvore iz vašeg tijela, a vi na taj način sami sebe pomlađujete i vraćate koži izgubljeni sjaj.

 

Što je pomlađivanje kože PRGF plazmom?

 

PRGF-Endoret (plasma rich in growth factor-endogeneus regenerative technology) jedna je od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu s kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprta je s više od 70 znanstvenih radova te nam je danas dostupna i u estetskoj medicini i dermatologiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša plazma sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Kada god nam se

dogodi ozljeda, naše tijelo upućuje proteine u to područje i stimulira proces koji pomaže u obnovi oštećenih tkiva. Isti proces se može primijeniti i na kožu jer ovakav tretman može pomoći u regeneraciji kože i smanjenju bora dodajući pravi kolagen i polako otpuštajući nutriente i proteine u kožu te zbog toga smanjivati vrijeme starenja kože, a istovremeno popravljati već učinjenu štetu. PRGF-Endoret tehnologija omogućava izoliranje, koncentriranje i korištenje faktora rasta, koji su zapravo proteini prisutni u našoj krvi, a odgovorni su za prirodno obnavljanje tkiva.

 

PRGF je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože jer jedini NE uključuje leukocite. Rezultati pomlađivanja kože su bolji, a nuspojave puno manje!

 

Također, PRGF-Endoret je 100% autologni tretman, što znači da neće doći do neželjenih reakcija jer se u postupku ne koriste strane tvari i 100% je siguran.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako izgleda tretman?

 

Ovo je tretman u kojem vadimo malu količinu vaše krvi te posebnom cenrtifugom radimo ekstrakciju vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Zatim, nakon 10 minuta od vađenja krvi, tu plazmu kroz tanke iglice injektiramo u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke.

 

Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu koji traje 24 sata nuspojava nema. Kako bi se vidio učinak,  POTREBNA SU 3 TRETMANA u razmacima od mjesec dana. Zatim je tretman individualan, a najčešće se održava jednom do tri puta godišnje, ovisno o dobi i tipu kože.

 

 

Tretman pomlađivanja u Ordinaciji dentalne medicine Ćaleta Cupek

 

U Ordinaciji dentalne medicine Ćaleta Cupek  ponosni smo što jedini u Varaždinu koristimo tehnologiju plazma tretmana za pomlađivanje kože.

 

Edukaciju smo završili u Poliklinici Milojević kod dr. Nikole Milojevića,  jednog od najpoznatijih estetskih kirurga u Hrvatskoj.

 

Cijena jednog tretmana je 2.000 kn, dok je paket od 3 tretmana 5.000 kn.

 

 

 

prgf estetika, tretmani pomlađivanja, vampire facelift, facelift, varaždin, pomlađivanje lica
Galerija osmijeha
Show More
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
Kontakt:

Ulica 22. rujna 1991. 6

42000 Varaždin

ordinacija.caleta.cupek@gmail.com

Tel: 042/631-175

Mob: 091/5658-917

 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak                           9:00-17:00

Utorak, Srijeda, Četvrtak   12:00-20:00

Petak                                      9:00-15:00

i prema dogovoru.

Gdje smo?

Privatna ordinacija dentalne medicine Ćaleta Cupek © 2019  Sva prava pridržana.